Aktivitetet

Trajnim nga Çrregullimet e Spektrit të Autizmit në Belgjikë


26/10/2016

Një grup i psikologëve dhe psikoterapistëve nga Shoqata e Psikoterapeutëve të Kosovës, të shoqëruar nga kryetari i shoqatës Enver Çesko,…

Trajnimet nga Psikoterapia Pozitive & Trupore


30/08/2016

Trajneri me licenc nderkombetare eshte duke mbajtur trajnime nga Psikoterapia Pozitive dhe Trupore ne nivelin Bazike dhe Master prane Asociacionit…

Trajnimi per trajner


30/08/2016

Nga data 14-19 Gusht 2016 eshte mbajtur trajnimi per trajner nga Psikoterapia Pozitive ne Wiesbaden te Gjermanise ku Enver Cesko…

Zgjedhja e anetareve te Bordit ne WAPP


30/08/2016

Me 18 Gusht 2016 eshte mbajt asambleja e Asociacionit Boteror per Psikoterapi Pozitive-WAPP, ku per tete here radhazi eshte zgjedhur…

Grupi i studenteve nga Turqia


30/08/2016

Prej dates 11-19 Korrik 2016 jane mbajt seansat e supervizimeve te Nivelit Master nga Psikoterapia Pozitive me grupin e studenteve…

Akademia Verore ne Gjermani


30/08/2016

Ne Qershor eshte mbajt Akademia Verore per Psikoterapi Pozitive e organizuar nga Asociacioni Gjerman per Psikoterapi Pozitive. Ne kete Akademi…

Perfundoi moduli i pare nga Psikoterapia Pozitive


07/04/2016

Me 27 mars 2016 përfundoi moduli i parë në kursin bazik nga Psikoterapia Pozitive,të gjithë juve pjesmarrës ju falënderojmë për…

1 2