Mentor në Qendrën për Psikoterapi Pozitive dhe Transkulturore / Wrosclav-Poloni

Data e postimit: 07/06/2021

Qendra për Psikoterapi Pozitive dhe Transkulturore nga Wrosclavi-Poloni, që përfaqësohet nga Drejtori i Qendrës Dr. Roman Ciesielski kanë nderuar Msci. Enver Çesko si mentor dhe trajner i parë në Kursin Bazik dhe Master nga Psikoterapia Pozitive.  https://eam.pl/wcpp/