• Trajnim stresi akut 2
  • IMG_20190219_160309
  • IMG_20190219_155944
  • DSC_0222
  • DSC_0221

Punëtoria një ditore me stafin e Bankës NLB

Data e postimit: 18/02/2019

Në kuadër të aktiviteteve të shumta që ofrom “PSIKODIAGNOSTIKA”, është mbajtur punëtoria një ditore me stafin e Bankës NLB me temën “MENAXHIMI I STRESIT AKUT TRAUMATIK”. Qëllimi i punëtorisë ka qenë ofrimi i njohurive themelore për stresin akut traumatik si dhe menaxhimi në situata të përditshme e që mund të vijn si nga faktorët të jashtëm ashtu edhe të mbrendshëm.

Kabineti për Psikologji dhe Psikoterapi “PSIKODIAGNOSTIKA”ka një marrëveshje me Bankën për trajtime dhe trajnime për stafin e vet ku edhe është duke vazhduar me këto shërbime sipas nevojës dhe kërkesës së punëtorëve.

Stresi NLB Banka 2019