• DSC_0138-1

Trajnimi per trajner

Data e postimit: 30/08/2016

Nga data 14-19 Gusht 2016 eshte mbajtur trajnimi per trajner nga Psikoterapia Pozitive ne Wiesbaden te Gjermanise ku Enver Cesko ka qene mentor i grupit per vetzhvillim, teori dhe supervizim.