Perfundoi moduli i pare nga Psikoterapia Pozitive

Data e postimit: 07/04/2016

Me 27 mars 2016 përfundoi moduli i parë në kursin bazik nga Psikoterapia Pozitive,të gjithë juve pjesmarrës ju falënderojmë për pjesmarrje dhe ju mirepresim në modulet e radhës që do të mbahen.