• Foto BPT, April 2016

Trajnimet nga Psikoterapia Pozitive & Trupore

Data e postimit: 30/08/2016

Trajneri me licenc nderkombetare eshte duke mbajtur trajnime nga Psikoterapia Pozitive dhe Trupore ne nivelin Bazike dhe Master prane Asociacionit Kosovar per Psikoterapi.