Zgjedhja e anetareve te Bordit ne WAPP

Data e postimit: 30/08/2016

Me 18 Gusht 2016 eshte mbajt asambleja e Asociacionit Boteror per Psikoterapi Pozitive-WAPP, ku per tete here radhazi eshte zgjedhur edhe per dy vjet, kryetari i Qendres Kosovare per Psikoterapi Pozitive. Anetaret e Bordit jane nga Gjermania, Polonia, Bulgaria, Rusia, dhe Kosova.