Akademia verore ne Gjermani

Akademia Verore ne Gjermani

Data e postimit: 30/08/2016

Ne Qershor eshte mbajt Akademia Verore per Psikoterapi Pozitive e organizuar nga Asociacioni Gjerman per Psikoterapi Pozitive.

Ne kete Akademi ka qene i ftuar edhe anetari i Bordit te WAPP-it njeherit Kryetari i Asociacionit Kosovar per Psikoterapi i cili ka mbajt ligjeraten per pervojate nga traumat e luftes dhe procesin e migrimit dhe te refugjateve.