Perspektivat e reja në Çrregullimet e Spektrit të Autizmit – Udhërryfes për praktikant në vlerësimin e Autizmit


24/01/2022

Me datat 22,23 Janar 2021 është përfunduar me sukses trajnimi dy ditor me temë: “Perspektivat e reja në Çrregullimet e…

Punëtoria një ditore me stafin e Bankës NLB


18/02/2019

Në kuadër të aktiviteteve të shumta që ofrom “PSIKODIAGNOSTIKA”, është mbajtur punëtoria një ditore me stafin e Bankës NLB me…

Mbledhja vjetore e bordit në WAPP


25/04/2018

Bordi Udhëheqës i Asociacionit Botëror të Psikoterapisë Pozitive dhe Transkulturore (WAPP) ka zhvilluar takimin vjetor me anëtarët e bordit në…

Kongresi Kombëtar i Shëndetësisë Seksuale në Turqi


18/04/2018

Instituti i Shëndetësisë Seksuale të Turqisë (Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği – CISED) po organizon Kongresin e Tretë Kombëtar të Shëndetësisë…

Supervizime për psikoterapeutët Ukrainas


13/12/2016

Me ftesë të Asociacionit Europian për Psikoterapi – EAP, në bashkëpunim me  Universitetin Sigmund Freud në Vienë, drejtor gjeneral Prof. Dr….

Përfundoi Niveli Bazik në Psikoterapinë Pozitive


14/11/2016

Me datën 13.11.2016 përfundoi me sukses moduli i IV i trajtimit nga Psikoterapia Pozitive, e që njëkohësisht mbaroi edhe niveli…

Kongresi Europian për Psikoterapi Trupore


27/10/2016

Delegacioni nga Asociacioni Kosovar i Psikoterapisë Trupore / Qendra Integrative Trup – Mendje ‘NOKTA’ ka qenë pjesëmarrës në Kongresin Europian…

Kongresi Europian për Psikoterapi


26/10/2016

Kongresi Europian për Psikoterapi është mbajtur me datat 30 Shtator – 01 Tetor 2016 në Zagreb, Kroaci. Në këtë kongres…

Trajnim nga Çrregullimet e Spektrit të Autizmit në Belgjikë


26/10/2016

Një grup i psikologëve dhe psikoterapistëve nga Shoqata e Psikoterapeutëve të Kosovës, të shoqëruar nga kryetari i shoqatës Enver Çesko,…

Trajnimi per trajner


30/08/2016

Nga data 14-19 Gusht 2016 eshte mbajtur trajnimi per trajner nga Psikoterapia Pozitive ne Wiesbaden te Gjermanise ku Enver Cesko…

1 2