Kongresi Europian për Psikoterapi Trupore

Data e postimit: 27/10/2016

Delegacioni nga Asociacioni Kosovar i Psikoterapisë Trupore / Qendra Integrative Trup – Mendje ‘NOKTA’ ka qenë pjesëmarrës në Kongresin Europian për Psikoterapi Trupore, e cila u mbajt më 13 – 16 Tetor 2016 në Athinë, Greqi. Enver Çesko, njëherit edhe kryetar i Asociacionit Kosovar ‘NOKTA’ ka mbajtur prezentim plenar me temën “Seksi në trup dhe trupi në seksualitet”.