Archive

Dita Botërore e Autizmit

04/04/2023, by Fatih Cesko, 0 comments


Ne kuader te aktiviteteve per Diten Boterore te Autizmit kemi realizuar nje intervist per televiziorin publik te Kosoves RTK1. Ju…

Perspektivat e reja në Çrregullimet e Spektrit të Autizmit – Udhërryfes për praktikant në vlerësimin e Autizmit

24/01/2022, by Fatih Cesko, 0 comments


Me datat 22,23 Janar 2021 është përfunduar me sukses trajnimi dy ditor me temë: “Perspektivat e reja në Çrregullimet e…

Mentor në Qendrën për Psikoterapi Pozitive dhe Transkulturore / Wrosclav-Poloni

07/06/2021, by Fatih Cesko, 0 comments


Qendra për Psikoterapi Pozitive dhe Transkulturore nga Wrosclavi-Poloni, që përfaqësohet nga Drejtori i Qendrës Dr. Roman Ciesielski kanë nderuar Msci….

PPT Günleri, Ankara, Şubat 2021. Enver Çesko, sunum slaytları

05/02/2021, by Fatih Cesko, 0 comments


PPT Günleri, Ankara, Şubat 2021. Enver Çesko, sunum slaytlarını burdan indirebilirsiniz

Punëtoria një ditore me stafin e Bankës NLB

18/02/2019, by Fatih Cesko, 0 comments


Në kuadër të aktiviteteve të shumta që ofrom “PSIKODIAGNOSTIKA”, është mbajtur punëtoria një ditore me stafin e Bankës NLB me…

Trajnimet nga Psikoterapia Pozitive & Trupore

30/08/2016, by Fatih Cesko, 0 comments


Trajneri me licenc nderkombetare eshte duke mbajtur trajnime nga Psikoterapia Pozitive dhe Trupore ne nivelin Bazike dhe Master prane Asociacionit…

Trajnimi per trajner

30/08/2016, by Fatih Cesko, 0 comments


Nga data 14-19 Gusht 2016 eshte mbajtur trajnimi per trajner nga Psikoterapia Pozitive ne Wiesbaden te Gjermanise ku Enver Cesko…

Zgjedhja e anetareve te Bordit ne WAPP

30/08/2016, by Fatih Cesko, 0 comments


Me 18 Gusht 2016 eshte mbajt asambleja e Asociacionit Boteror per Psikoterapi Pozitive-WAPP, ku per tete here radhazi eshte zgjedhur…

Grupi i studenteve nga Turqia

30/08/2016, by Fatih Cesko, 0 comments


Prej dates 11-19 Korrik 2016 jane mbajt seansat e supervizimeve te Nivelit Master nga Psikoterapia Pozitive me grupin e studenteve…

Akademia Verore ne Gjermani

30/08/2016, by Fatih Cesko, 0 comments


Ne Qershor eshte mbajt Akademia Verore per Psikoterapi Pozitive e organizuar nga Asociacioni Gjerman per Psikoterapi Pozitive. Ne kete Akademi…

1 2