Archive

Mbledhja vjetore e bordit në WAPP

25/04/2018, by elmedina, 0 comments


Bordi Udhëheqës i Asociacionit Botëror të Psikoterapisë Pozitive dhe Transkulturore (WAPP) ka zhvilluar takimin vjetor me anëtarët e bordit në…

Kongresi Kombëtar i Shëndetësisë Seksuale në Turqi

18/04/2018, by elmedina, 0 comments


Instituti i Shëndetësisë Seksuale të Turqisë (Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği – CISED) po organizon Kongresin e Tretë Kombëtar të Shëndetësisë…

Supervizime për psikoterapeutët Ukrainas

13/12/2016, by elmedina, 0 comments


Me ftesë të Asociacionit Europian për Psikoterapi – EAP, në bashkëpunim me  Universitetin Sigmund Freud në Vienë, drejtor gjeneral Prof. Dr….

Përfundoi Niveli Bazik në Psikoterapinë Pozitive

14/11/2016, by elmedina, 0 comments


Me datën 13.11.2016 përfundoi me sukses moduli i IV i trajtimit nga Psikoterapia Pozitive, e që njëkohësisht mbaroi edhe niveli…

Kongresi Europian për Psikoterapi Trupore

27/10/2016, by elmedina, 0 comments


Delegacioni nga Asociacioni Kosovar i Psikoterapisë Trupore / Qendra Integrative Trup – Mendje ‘NOKTA’ ka qenë pjesëmarrës në Kongresin Europian…

Kongresi Europian për Psikoterapi

26/10/2016, by elmedina, 0 comments


Kongresi Europian për Psikoterapi është mbajtur me datat 30 Shtator – 01 Tetor 2016 në Zagreb, Kroaci. Në këtë kongres…

Trajnim nga Çrregullimet e Spektrit të Autizmit në Belgjikë

26/10/2016, by elmedina, 0 comments


Një grup i psikologëve dhe psikoterapistëve nga Shoqata e Psikoterapeutëve të Kosovës, të shoqëruar nga kryetari i shoqatës Enver Çesko,…