Testet psikologjike për ekzaminim të personalitetit

Data e postimit: 29/04/2016

Testi i personalitetit

  • Testi MMPI 201 dhe 556
  • Cornel Index testi
  • KON testi
  • SCL-90 testi
  • Eyesenck testi për Ekstroversion dhe Introversion
  • Pluschnik testi për stabilitetin emocional –PIE testi