Teknikat Psikoterapeutke

Data e postimit: 29/04/2016
  • Teknikat e Relaksimit
  • Teknikat me trup dhe në trup
  • Teknikat në menaxhimin e stresit
  • Teknikat Mendje Trup
  • Yoga ushtrimet
  • Shiatsu Masazha