Trajnime nga Psikoterapia Pozitive në nivelin Master – Ethiopia

Data e postimit: 03/12/2019

Trajnime nga Psikoterapia Pozitive në nivelin Master të mbajtur në Ethiopi, Addis Ababa dhe në Bahir Dar, nga data 10 -15 Nëntor 2019.