Aktivitetet

Supervizime për psikoterapeutët Ukrainas


13/12/2016

Me ftesë të Asociacionit Europian për Psikoterapi – EAP, në bashkëpunim me  Universitetin Sigmund Freud në Vienë, drejtor gjeneral Prof. Dr….

Përfundoi Niveli Bazik në Psikoterapinë Pozitive


14/11/2016

Me datën 13.11.2016 përfundoi me sukses moduli i IV i trajtimit nga Psikoterapia Pozitive, e që njëkohësisht mbaroi edhe niveli…

Kongresi Europian për Psikoterapi Trupore


27/10/2016

Delegacioni nga Asociacioni Kosovar i Psikoterapisë Trupore / Qendra Integrative Trup – Mendje ‘NOKTA’ ka qenë pjesëmarrës në Kongresin Europian…

Kongresi Europian për Psikoterapi


26/10/2016

Kongresi Europian për Psikoterapi është mbajtur me datat 30 Shtator – 01 Tetor 2016 në Zagreb, Kroaci. Në këtë kongres…

Trajnim nga Çrregullimet e Spektrit të Autizmit në Belgjikë


26/10/2016

Një grup i psikologëve dhe psikoterapistëve nga Shoqata e Psikoterapeutëve të Kosovës, të shoqëruar nga kryetari i shoqatës Enver Çesko,…

Trajnimet nga Psikoterapia Pozitive & Trupore


30/08/2016

Trajneri me licenc nderkombetare eshte duke mbajtur trajnime nga Psikoterapia Pozitive dhe Trupore ne nivelin Bazike dhe Master prane Asociacionit…

Trajnimi per trajner


30/08/2016

Nga data 14-19 Gusht 2016 eshte mbajtur trajnimi per trajner nga Psikoterapia Pozitive ne Wiesbaden te Gjermanise ku Enver Cesko…

Zgjedhja e anetareve te Bordit ne WAPP


30/08/2016

Me 18 Gusht 2016 eshte mbajt asambleja e Asociacionit Boteror per Psikoterapi Pozitive-WAPP, ku per tete here radhazi eshte zgjedhur…

Grupi i studenteve nga Turqia


30/08/2016

Prej dates 11-19 Korrik 2016 jane mbajt seansat e supervizimeve te Nivelit Master nga Psikoterapia Pozitive me grupin e studenteve…

Akademia Verore ne Gjermani


30/08/2016

Ne Qershor eshte mbajt Akademia Verore per Psikoterapi Pozitive e organizuar nga Asociacioni Gjerman per Psikoterapi Pozitive. Ne kete Akademi…

1 2